
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de millet en grains
- 100 g de graines d'amarante
- 50 g de riz
- 150 g de sarrasin
- 600 g d'eau
- un peu de de beurre pour graisser le moule à cake
- un peu de panure sans gluten pour saupoudrer le moule à cake (voir conseil)
- 100 g de farine de châtaignes
- 50 g de graines de lin
- 50 g de graines de tournesol
-
2
c. à café de farine de graines de caroube
nebo 2 c. à café de gomme guar - 1 sachet de levure boulangère sèche
- 1 c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de poudre à lever
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 122 kcal / 510 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
Alternativní recepty
Lait d’amandes (Métrique)
1 Std. 20 Min
Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)
1 Std. 20 Min
Pain rustique
2 Std.
Petits pains sans gluten et sans blé
1 Std. 20 Min
Farine simple sans gluten
Keine Bewertungen
Baguette
1 Std. 45 Min
Farine de riz
10 Min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Pain d'épice lucernois
55 Min
Pain à la farine de millet
2 Std. 35 Min
Pain croustillant à l’épeautre
2 Std.
Pain d'épeautre et de blé
12 Std.