Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de millet en grains
- 100 g de graines d'amarante
- 50 g de riz
- 150 g de sarrasin
- 600 g d'eau
- un peu de de beurre pour graisser le moule à cake
- un peu de panure sans gluten pour saupoudrer le moule à cake (voir conseil)
- 100 g de farine de châtaignes
- 50 g de graines de lin
- 50 g de graines de tournesol
-
2
c. à café de farine de graines de caroube
nebo 2 c. à café de gomme guar - 1 sachet de levure boulangère sèche
- 1 c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de poudre à lever
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Pain d'épeautre et de blé
12h
Farine simple sans gluten
Žádné hodnocení
Pain challah végan
Žádné hodnocení
Moudre son café
5 Min
Focaccia aux pois chiches
3h
Légumes sautés
15 Min
Petits pains sans gluten et sans blé
1h 20 min
Petits pains aux fruits
3h 5min
Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)
1h 20 min
Pain à la farine de millet
2 Std. 35 Min
Farine de riz
10 Min
Focaccia sans gluten
1 Std.