Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de millet en grains
- 100 g de graines d'amarante
- 50 g de riz
- 150 g de sarrasin
- 600 g d'eau
- un peu de de beurre pour graisser le moule à cake
- un peu de panure sans gluten pour saupoudrer le moule à cake (voir conseil)
- 100 g de farine de châtaignes
- 50 g de graines de lin
- 50 g de graines de tournesol
-
2
c. à café de farine de graines de caroube
nebo 2 c. à café de gomme guar - 1 sachet de levure boulangère sèche
- 1 c. à café de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de poudre à lever
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Focaccia sans gluten
1h
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50 min
Pain complet
4 Std.
Petits pains sans gluten et sans blé
1h 20 phút
Pain d'épeautre et de blé
12 Std.
Sauce exotique
Žádné hodnocení
Pain aux graines de lin
1h 30min
Petits pains au seigle
12 Std.
Bouillon de légumes en poudre
5 Std.
Pain croustillant
1h
Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)
1h 20 phút