Budino alle pere e fragole

Budino alle pere e fragole

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 24hod.
12 porzioni

Suroviny

  • 20 g di gelatina in fogli (circa 10 fogli)
  • 75 g di acqua
  • 75 - 80 g di succo di limone (circa 2 limoni)
  • 1000 g di pere pelate e tagliate a pezzi
  • 6 cucchiai di zucchero
  • 750 g di fragole tagliate a fettine

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 1 g
Kalorie 254 kJ / 61 kcal
Tuk 0.35 g
Vláknina 3.5 g
Sacharidy 13 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...