Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g di zucchero
- 150 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- 250 g di farina
- 200 g di burro, non salato, morbido, a pezzi (2 cm)
- ½ cucchiaino di vaniglia in polvere
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 2 pizzichi di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 albume di uovo
- 140 g di gelatina di lampone
- 140 g di gelatina di ribes rossi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 436 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Risotto alla milanese
30min
Crostata di mele
1h 15min
Grittibänz dolci
2h 15 min.
Stelle alla cannella
1u. 30min
Guacamole
5 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Biscotti al vin brûlé
2h 40min
Torta di carote argoviese
2u.
Foresta nera
2h 30min
Torta al cioccolato con sorpresa
1u. 10min
Biscotti milanesini
3h
Cupcake con lamponi e cocco
2h 20 min.