
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 175 g di zucchero
- 150 g di nocciole sgusciate, con la buccia
- 250 g di farina
- 200 g di burro, non salato morbido, a pezzi (2 cm)
- ½ cucchiaino di vaniglia in polvere
- ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
- 2 pizzichi di chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 albume di uovo
- 140 g di gelatina di lampone
- 140 g di gelatina di ribes rossi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 104 kcal / 436 kJ
- Protein
- 1.3 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 12 g
Alternativní recepty
Brodo di verdure per fondue chinoise
45 Min
Kipferl alla vaniglia
1 Std. 30 Min
Stelle alla cannella
1 Std. 30 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Corona dei Re Magi
2 Std. 15 Min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1 Std. 30 Min
Biscotti milanesini
3 Std.
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Corona dei Re Magi con uvetta
1 Std. 55 Min
Torta soffice al cioccolato
1 Std. 30 Min
Muffins con gocce di cioccolato
1 Std.