皮蛋鸡肉粥

皮蛋鸡肉粥

4.6 39 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 人份

Suroviny

  • 鸡胸肉 去皮,切块(4-5公分)
    200 克
  • 酱青
    10 克
  • 麻油 适量调味
    1 - 2 茶匙
  • 白米 (长粒米),洗净沥干
    200 克
  • 1600 克
  • 皮蛋 洗净(参考贴士)
    2 个
  • 咸蛋 煮熟,去壳并切丁
    2 个
  • 自制鸡精粉
    2 茶匙
  • 2 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 新鲜姜 切丝
    10 克
  • 新鲜芫荽 只取叶片,切碎,装饰用
    2 小支
  • 青葱 切葱花,装饰用
    2 小支

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15 g
Kalorie 973 kJ / 233 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 0 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...