豆油肉

豆油肉

4.8 26 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 50min.
6 人份

Suroviny

  • 1800 克
  • 五花肉,带皮 切成5公分 x 2公分长
    600 克
  • 带壳,洗净
    4 - 5 个
  • 酱青
    60 克
  • 黑酱油
    20 克
  • 蒜瓣 烟熏,带皮
    8 - 10 个
  • 肉桂棒
    1 支
  • 八角
    2 个
  • 丁香
    2 个
  • 白胡椒粒 拍碎
    10 粒

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 817 mg
Protein 15 g
Kalorie 2427 kJ / 580 kcal
Tuk 56 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 20 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...