Zařízení & příslušenství
豆油肉
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 50min.
6 人份
Suroviny
-
水1800 克
-
五花肉,带皮 切成5公分 x 2公分长600 克
-
蛋 带壳,洗净4 - 5 个
-
酱青60 克
-
黑酱油20 克
-
蒜瓣 烟熏,带皮8 - 10 个
-
肉桂棒1 支
-
八角2 个
-
丁香2 个
-
白胡椒粒 拍碎10 粒
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
817 mg
Protein
15 g
Kalorie
2427 kJ /
580 kcal
Tuk
56 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
20 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式慢炖经典
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní