Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 kerstomaten (Ø 3 cm)
- 80 g lucht gedroogd gezouten ham, in sneetjes (bv. Prosciutto)
- 120 g verse geitenkaas
- 120 g ricotta
- ¼ tl fijn zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 78 kJ / 19 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Garnituur van courgette
30min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Vitello tonnato
13 Std.
Crostini met champignons en fontinakaas
Žádné hodnocení
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1h
Forelmousse
5 Min
Mousse van tonijn
10 Min