
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan en morceaux (2-3 cm) (volitelně)
- 600 g d'eau
- 330 g d'ajvar (voir conseil)
- 100 g de crème
-
1
c. à café de pâte de bouillon de légumes
nebo 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - ¼ c. à café de sel fin
- 400 g de pâtes sèches courtes ex. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g de poireau en rondelles (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 668 kcal / 2794 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 103 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taboulé au quinoa et au thon
40min
Paella aux haricots rouges
55min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1hod.
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1hod.
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40min
Salade de chou-fleur et patate douce aux fruits à coque
40min
Rouleaux de lasagnes
1hod.
Risotto aux noix et tomates au four
40min
Gnocchi Tricolore
35min
Riz au mélange de légumes
55min
Nouilles sautées aux légumes
30min
Lasagnes de courgette et poisson
1hod.