Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm) (volitelně)
- 600 g d'eau
- 330 g d'ajvar (voir conseil)
- 100 g de crème
-
1
c. à café de pâte de bouillon de légumes
nebo 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - ¼ c. à café de sel fin
- 400 g de pâtes sèches courtes, ex. fusilli, penne, macaroni etc.
- 200 g de poireau, en rondelles (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 103 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes en sauce épicée aux carottes et aux noix de cajou
20 min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40 Min
Paella aux haricots rouges
55min
Bolognaise au soja
40 Min
Soupe asiatique aux légumes et au tofu
1 Std. 30 Min
Gnocchi Tricolore
35min
Taboulé au quinoa et au thon
40 Min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Riz au mélange de légumes
55min
Risotto bolognaise
45 Min
Nouilles sautées aux légumes
30 min
Salade arc-en-ciel expresse
10min