Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de thym, frais, feuilles lavées et séchées
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 15 - 20 g de cèpes déshydratés, réhydratés dans de l’eau tiède pendant 20 min et essorés
- 300 g d'aubergines, la chair coupée en dés (1-2 cm)
- 1 c. à café de sel
- 350 g de pâte sèche, type bucatini
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1992 kJ / 476 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de cornettes
50min
Spaghettini aux poivrons
50min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1h 30min
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1 Std. 15 Min
Fusilli aux artichauts et petits pois
30 min
Pennette safran et crevettes
30 min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 min
Farfalle asperges, lardons et safran
35min
Tiramisu stracciatella
2h 30min