Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de thym, frais, feuilles lavées et séchées
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 15 - 20 g de cèpes déshydratés, réhydratés dans de l’eau tiède pendant 20 min et essorés
- 300 g d'aubergines, la chair coupée en dés (1-2 cm)
- 1 c. à café de sel
- 350 g de pâte sèche, type bucatini
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1992 kJ / 476 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 Min
Omelette aux courgettes
40 Min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 Min
Pennette safran et crevettes
30 Min
Linguine au pesto avec agrumes et herbes
25 Min
Linguine saumon et vodka
20 min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Salade à la grecque et croûtons
25 Min
Gratin de l’armailli
50 Min
Linguine à la carbonara de courgettes
30 Min
Spaghettini aux poivrons
50 Min
Gratin de cornettes
50 Min