Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponge cake
- 4 eggs
- 200 g sugar, plus 2-3 tbsp extra
- 1 tbsp vanilla sugar, homemade
- 100 g plain flour
- 100 g starch, e.g. corn starch or potato starch
- 1 tbsp baking powder
- 1 tbsp cocoa powder
Crème filling
- 8 gelatine leaves (approx. 15 g)
- water, cold, for soaking gelatine
- 200 g cream, 30-40% fat
- 470 g peach halves, canned (weight after draining)
- 200 g curd cheese (quark)
- 40 g sugar
- 1 tsp vanilla sugar, homemade
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1407 kJ / 336 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yoyo slice
2 Std. 30 Min
Steamed lemon cake
2 Std. 20 Min
Peanut Brittle
1h 30min
Stracciatella Ice Cream
13 godz. 30 min
Cookie Ice Cream with Figs and Chocolate
10h 40min
Smoked Chocolate Mousse
45 Min
Crema catalana
40 Min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9h 35min
Spider Web Cupcakes
1h 5 min.
Chocolate Macarons
25h 30 min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40 Min