Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponge cake
- 4 eggs
- 200 g sugar, plus 2-3 tbsp extra
- 1 tbsp vanilla sugar, homemade
- 100 g plain flour
- 100 g starch, e.g. corn starch or potato starch
- 1 tbsp baking powder
- 1 tbsp cocoa powder
Crème filling
- 8 gelatine leaves (approx. 15 g)
- water, cold, for soaking gelatine
- 200 g cream, 30-40% fat
- 470 g peach halves, canned (weight after draining)
- 200 g curd cheese (quark)
- 40 g sugar
- 1 tsp vanilla sugar, homemade
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 1407 kJ / 336 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche fruit tarts
4h
Strawberry Olive Oil Cake
1h 35min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1h 15min
Boules d'amour (Coconut Snowballs) Metric
1h
Guava Paste Cookies (Metric)
45min
Matcha Wreath Cookies (Metric)
1h
Sea Salt Caramel Cookies
24 Std. 50 Min
"Little house" slice
6h 30min
Lime Yogurt Berry Mousse
24 godz. 30 min
Sweet Corn, Pecan and Vanilla Ice-Cream
12h 45min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4u. 45min
Rainbow Fruit Tart
1 Std. 40 Min