Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 brins de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- 20 g de parmesan ou autre, selon les goûts (volitelně)
- 1 gousse d'ail (volitelně)
- 20 g d'oignons, coupés en lanières (3-4 cm)
- 80 g de céleri-branche, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 40 g de carottes, coupées en morceaux (3-4 cm)
- 3 - 5 feuilles de basilic frais, lavées et séchées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 œufs
- 400 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
tranche de jambon cuit (volitelně)
nebo 2 tranches de fromage, mi-dur ou autre, selon les goûts (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2704 kJ / 646 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 23.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamburger et coleslaw
40min
Potée de lentilles à la viande hachée
50min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45min
Tarte aux épinards
55min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Minipizzas sur une base chou-fleur-fromage
1h
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1 Std. 30 Min
Focaccia aux pois chiches
3h
Caponata de lentilles
1h
Boulettes de viande hachée-carotte-ratatouille
35min
Curry de courge
1h