Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 brins de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- 20 g de parmesan ou autre, selon les goûts (volitelně)
- 1 gousse d'ail (volitelně)
- 20 g d'oignons, coupés en lanières (3-4 cm)
- 80 g de céleri-branche, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 40 g de carottes, coupées en morceaux (3-4 cm)
- 3 - 5 feuilles de basilic frais, lavées et séchées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 œufs
- 400 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
tranche de jambon cuit (volitelně)
nebo 2 tranches de fromage, mi-dur ou autre, selon les goûts (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2704 kJ / 646 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 23.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 min
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45 min
Salade russe
1h 15 min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 min
Salade de lentilles
30 min
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1h 15 min
Curry de courge
1h
Riz aux légumes et à la viande
50 min
Pommes de terre bleues-crème de petits pois
45 min
Salade de chou-fleur-haricots rouges
10min
Gratin de courgettes
1h 10 min
Salade de légumes citronée
15min