Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de riz à grain long (voir conseil)
- 1200 g d'eau
- 100 g de lard, fumé entrelardé, en fines tranches (2 mm)
- 100 g de saucisse de porc fumée, séchée et fumée, en fines rondelles (2 mm)
- 3 gousses d'ail
- 150 g de carottes, coupées en morceaux
- 10 g de gingembre, frais, coupé en lamelles
- 30 g d'huile neutre, par exemple, l'huile de soleil de fleurs
- 400 g de côtes de bettes, coupées en julienne (2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2732 kJ / 653 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe d'orge des Grisons
55min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35min
Curry panang
45min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Salade de poulet au curry (2 portions)
30min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1h
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45min
Légumes Biryani
50min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h