Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de riz à grain long (voir conseil)
- 1200 g d'eau
- 100 g de lard, fumé entrelardé, en fines tranches (2 mm)
- 100 g de saucisse de porc fumée, séchée et fumée, en fines rondelles (2 mm)
- 3 gousses d'ail
- 150 g de carottes, coupées en morceaux
- 10 g de gingembre, frais, coupé en lamelles
- 30 g d'huile neutre, par exemple, l'huile de soleil de fleurs
- 400 g de côtes de bettes, coupées en julienne (2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2732 kJ / 653 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de gnocchis au poireau
50 Min
Pâtes au thon
30 Min
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45min
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Pâtes au four rapides
55min
Curry panang
45min
Filet mignon de porc en croûte
1h 15min
Nouilles chinoises aux légumes et filet de porc
50 Min
Soupe de légumes à l’orge perlée
1h 15min
Soupe d'orge des Grisons
55min
Soupe du chalet
40 λεπτ.