Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gambo di citronella, fresca, a pezzi (1 cm )
- 1 di peperoncino rosso, fresco o secco, senza semi
- 2 spicchi di aglio
- 2 cipollotti, a pezzi
- 3 gambi di coriandolo fresco
- 200 g di funghi champignon, tagliati a metà
- ½ cucchiaino di sale
-
400
g di carne trita di maiale
nebo 400 g di carne trita mista -
1
cucchiaio di salsa di pesce
nebo 1 - 2 filetti di acciuga, sott'olio, sgocciolati e tagliati in piccoli pezzi - olio per friggere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1337 kJ / 320 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
1h 15min
Churros
1h 15min
Gratin dauphinois
50min
Gazpacho
1h 15min
Chicken nuggets e country potatoes con ketchup
1h
Lasagne di zucchine e merluzzo
1h
Mini-donuts
2 Std. 45 Min
Crème brulé
4 godz. 50 min
Langos
5h 10min
Hamburger alla messicana
4 Std. 25 Min
Crêpe
1h 15min
Mousse al Toblerone®
3h 10 min