Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Knoblauchzehen
- 100 g natives Olivenöl extra
- 900 g Lammragout, entsehnt, ohne Knochen, in Stücken (3 cm x 3 cm), zum Schmoren
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ EL Paprika
- 2 EL Essig
- 1 Stängel frischer Thymian
- ½ TL Oregano, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 50 g Weisswein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 14.84 g
- Sacharidy
- 1.17 g
- Tuk
- 30.57 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindsstroganoff
45 Min
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45 Min
Kürbis-Pudding
50 Min
Cannelloni an Gemüsesauce
1 Std.
Poulet auf roten Peperoni
1 Std. 5 Min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 Min
Gulaschsuppe
1 Std. 5 Min
Minze-Ayran
5 Min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50 Min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Japanisches Chicken-Curry
55 Min
Griechischer Eintopf
45 Min