Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Knoblauchzehen
- 100 g natives Olivenöl extra
- 900 g Lammragout, entsehnt, ohne Knochen, in Stücken (3 cm x 3 cm), zum Schmoren
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ EL Paprika
- 2 EL Essig
- 1 Stängel frischer Thymian
- ½ TL Oregano, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 50 g Weisswein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 14.84 g
- Sacharidy
- 1.17 g
- Tuk
- 30.57 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3 godz.
Kaninchen in Tomatensauce
50min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1h
Spaghetti mit Lammragout
50min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55min
Penne mit Makrelen, Cherry-Tomaten und Kräutern
35min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35min
Lammragout
1h 45 min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Himbeer-Orangen-Glacé
5óra 10p