Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Knoblauchzehen
- 100 g natives Olivenöl extra
- 900 g Lammragout, entsehnt, ohne Knochen, in Stücken (3 cm x 3 cm), zum Schmoren
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ EL Paprika
- 2 EL Essig
- 1 Stängel frischer Thymian
- ½ TL Oregano, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 50 g Weisswein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 14.84 g
- Sacharidy
- 1.17 g
- Tuk
- 30.57 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spanische Tomatensauce
25 Min
Spaghetti Bolognese
40min
Mortadella-Gurken-Salat
10 Min
Schneller Hackbraten
55 min
Poulet auf roten Peperoni
1 godz. 5 min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35 min
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min
Farfalle mit Venusmuscheln und Cherry-Tomaten
30min
Spaghetti mit Lammragout
50min
Lammragout
1h 45min
Asiatische Gemüsereispfanne
55 min
Rindsstroganoff
45min