
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 Knoblauchzehen
- 100 g natives Olivenöl extra
- 900 g Lammragout, entsehnt, ohne Knochen in Stücken (3 cm x 3 cm), zum Schmoren
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ EL Paprika
- 2 EL Essig
- 1 Stängel frischer Thymian
- ½ TL Oregano, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 50 g Weisswein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 339 kcal / 1418 kJ
- Protein
- 14.84 g
- Tuk
- 30.57 g
- Sacharidy
- 1.17 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Griechische Fleisch-Bällchen (Köfte)
1hod. 30min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1hod.
Spaghetti mit Lammragout
50min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45min
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Kartoffel-Gulaschsuppe
1hod.
Erdbeerpudding
2hod. 10min
Amarena-Kirschen-Glacé
Žádné hodnocení
Rindsstroganoff
45min
Lammfilet an pinker Pfefferkornsauce
45min
Lammragout
1hod. 45min