Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Butter, in Stücken
- 60 g Schalotten (ca. 2 Schalotten), in Hälften
- 2 Knoblauchzehen
- 220 g Wasser
-
½
TL Fleischbouillonextrakt, nach Belieben (siehe Tipp)
nebo ½ Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l) -
2
TL rosa Pfeffer
nebo 2 TL grüner Pfeffer, eingelegt - 300 g Kartoffeln, klein, ungeschält, gewaschen und in Stücken (2 x 2 cm)
- Olivenöl, zum Einfetten
- 700 g Lammrücken, ohne Knochen, in Stücken (6-8 cm)
- 1 Prise feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Wasser
- 150 - 200 g grüner Spargel, gerüstet und in Stücken (3-4 cm)
- 1 Karotte, in Stiften
- 1 EL Whisky, alle Sorten
- 1 TL Maisstärke
- 60 g Rahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1830 kJ / 435 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linguine mit Riesencrevetten
30 Min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1h 15min
Bernerplatte
1h 15min
Poulet auf roten Peperoni
1h 5min
Coq au vin
2 Std.
Lammragout
50 Min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Kalbsbraten mit Kräuterkruste und Kartoffelgemüse
3ωρ.
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45min
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40 λεπτ.
Risotto milanese
30 Min
Penne mit Thon
35 Min