Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Butter, in Stücken
- 60 g Schalotten (ca. 2 Schalotten), in Hälften
- 2 Knoblauchzehen
- 220 g Wasser
-
½
TL Fleischbouillonextrakt, nach Belieben (siehe Tipp)
nebo ½ Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l) -
2
TL rosa Pfeffer
nebo 2 TL grüner Pfeffer, eingelegt - 300 g Kartoffeln, klein, ungeschält, gewaschen und in Stücken (2 x 2 cm)
- Olivenöl, zum Einfetten
- 700 g Lammrücken, ohne Knochen, in Stücken (6-8 cm)
- 1 Prise feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Wasser
- 150 - 200 g grüner Spargel, gerüstet und in Stücken (3-4 cm)
- 1 Karotte, in Stiften
- 1 EL Whisky, alle Sorten
- 1 TL Maisstärke
- 60 g Rahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1830 kJ / 435 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 29.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pouletcurry
35min
Kartoffelsalat
1h 5min
Gratinierte Kirschen
30 min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45 min
Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce
50min
Poulet aus dem Ofen mit Gemüse und Kartoffeln
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
1 Std. 15 Min
Spaghetti mit Lammragout
50min
Balsamico-Lachs und Zucchetti-Nudeln
25min
Schoggi-Caramel-Mousse
4 godz. 30 min
Vanilleglace
12 godz.
Schweinefilet an Senfsauce
30 min