![Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce Trutenröllchen mit Speck an Champignonsauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ac5cb4e5-8436-4d04-9139-84645ce06940/Derivates/17179503-d1ec-4da9-b43d-98142f795961.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 600 g Trutenbrustfilets, ohne Haut, im Schmetterlingsschnitt
- 8 Schmelzkäsescheiben
-
260
g Pancetta, in Scheiben
nebo 260 g Parmaschinken, in Scheiben - 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte, halbiert
- 30 g Butter
- 300 g Wasser
- 200 g Weisswein, trocken
- ½ Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
- 20 g Steinpilze, getrocknet, eingeweicht und ausgedrückt
- 5 Tropfen Worcestershire Sauce
- 50 g Rahm, mind. 30% Fettgehalt
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 8 Portionen
- Kalorie
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Protein
- 263 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 255 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.
Schweinefilet an Senfsauce
30 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Kartoffelsalat
1 Std. 5 Min
Spaghetti alla Carbonara
30 Min
Käse-Spätzli
1 Std. 10 Min
Spargeln mit Joghurt-Hollandaise
30 Min
Senfsauce
5 min
Polenta mit Pilzragout
45 Min
Kabeljau-Lasagne mit Zucchetti
1 Std.
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1 Std.
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min