Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 600 g Trutenbrustfilets, ohne Haut, im Schmetterlingsschnitt
- 8 Schmelzkäsescheiben
-
260
g Pancetta, in Scheiben
nebo 260 g Parmaschinken, in Scheiben - 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte, halbiert
- 30 g Butter
- 300 g Wasser
- 200 g Weisswein, trocken
- ½ Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l)
- 20 g Steinpilze, getrocknet, eingeweicht und ausgedrückt
- 5 Tropfen Worcestershire Sauce
- 50 g Rahm, mind. 30% Fettgehalt
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 8 Portionen
- Kalorie
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Protein
- 263 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 255 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebackener Spinat mit Eiern
35min
Blaue Kartoffeln mit Erbsencreme
45 min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35min
Crostini mit Champignons und Fontina
35min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Bananen-Sorbet
5 min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35min
Trenette mit Pesto
45 min
Bernerplatte
1 godz. 15 min
Schoggi-Caramel-Mousse
4h 30min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.