Zařízení & příslušenství
Schwimmende Inseln
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 Portionen
Suroviny
Vanillesauce (Crème anglaise)
-
Milch450 g
-
Eigelbe6
-
Zucker70 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht15 g
Meringue-Inseln
-
Zucker30 g
-
Eiweiss6
-
Salz1 Prise
-
flüssiges Karamell (volitelně) siehe Tipps30 g
-
Pistazien, ungeschält, ungesalzen (volitelně) gehackt25 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
10 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mediterrane Küche
67 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Aïoli
5min.
Original französische Zwiebelsuppe
1hod.
Mousse au Chocolat
4hod.
Zitronen-Ingwer-Gummis
25hod. 20min.
Sauce béarnaise
20min.
Konditorcreme
15min.
Karamellcreme (Flan)
5hod. 30min.
Panna cotta
6hod. 15min.
Lakritz-Glacé
8hod. 30min.
Portugiesische Crème brûlée
25min.
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
3hod.
Lauwarme Schoggi-Küchlein aus dem Egg poacher
50min.