Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kalbsbraten
- 1200 g Kalbskotelettebraten, beim Metzger vorbestellt
- 1 EL Bratbutter
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 20 g Mandeln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, flachblättrig, Blätter abgezupft
- 2 EL frischer Rosmarin, nur die Nadeln
- 100 g Toastbrot, in Stücken (3 cm)
- Zitronenschale, geriebene Schale von 1 Bio-Zitrone
- 80 g Butter, in Stücken
Beilagengemüse
- 600 g Wasser
- 600 g Frühkartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 250 g grüne Spargeln, in diagonalen Stücken (3 cm)
- 250 g Cherry-Tomaten
- 40 g Aceto balsamico bianco
- 40 g Olivenöl
- 2 EL Schnittlauch, fein geschnitten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2792 kJ / 670 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 42 g
Alternativní recepty
Gerstensuppe
1 Std. 20 Min
Egli-Knusperli
1h
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std. 20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce Hollandaise
15min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 min
Crumble mit weisser Schoggi, Mango und Limetten
2hod. 45min
Lachs mit Dill-Senfsauce
1 Std. 30 Min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Bündner Capuns
35 Min
Forellen mit Gemüsereis
45 min