Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Kalbsbraten
- 1200 g Kalbskotelettebraten, beim Metzger vorbestellt
- 1 EL Bratbutter
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 20 g Mandeln
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Bund Petersilie, flachblättrig, Blätter abgezupft
- 2 EL frischer Rosmarin, nur die Nadeln
- 100 g Toastbrot, in Stücken (3 cm)
- Zitronenschale, geriebene Schale von 1 Bio-Zitrone
- 80 g Butter, in Stücken
Beilagengemüse
- 600 g Wasser
- 600 g Frühkartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 250 g grüne Spargeln, in diagonalen Stücken (3 cm)
- 250 g Cherry-Tomaten
- 40 g Aceto balsamico bianco
- 40 g Olivenöl
- 2 EL Schnittlauch, fein geschnitten
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2792 kJ / 670 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 42 g
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
2j
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 menit
Egli-Knusperli
1j
Sauce béarnaise
20 min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1 Std. 40 Min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Lauch
45 Min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1j 30 menit
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1j 20 menit
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1 Std. 45 Min
Rehragout mit Herzoginkartoffeln und Rotkabis
1j 20 menit
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1 Std. 40 Min
Schweinefilet an Senfsauce
30 min