Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le glaçage (à réaliser la veille)
- 2 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 30 g de lait
- 20 g de jus de fruit de la passion
- 75 g de crème entière
- 50 g de miel liquide
- 200 g de chocolat blanc, en morceaux
- 1 pincée de colorant alimentaire jaune, à ajuster en fonction de la couleur souhaitée
Le gianduja choco-cahuète
- 150 g de cacahuètes grillées à sec et non salées
- 15 g d'huile de noisette
- 150 g de chocolat au caramel, en morceaux
L'émulsion choco-passion
- 90 g de lait
- 90 g de crème entière
- 75 g de jus de fruit de la passion
- 2 jaunes d'œufs
- 40 g de sucre
- 180 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 818 kJ / 197 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couronne glacée meringue-framboise
Žádné hodnocení
Caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Torta della nonna
4 Std.
Mini focacce fantaisie
2 Std. 5 Min
Curry de poulet
35min
Croustillant au chocolat et aux framboises
Žádné hodnocení
Mud cake
2h 30min
Confiture d’ananas et de gingembre
40 min
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Pain müesli
2h
Tourte aux poires
9h
Croissants au chocolat
Žádné hodnocení