Gâteau aux amandes sans gluten

4.6 11 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
12 portions

Suroviny

  • 200 g d'amandes entières, émondées
  • 80 g de beurre à température ambiante, en morceaux et un peu plus pour le graissage
  • 4 blancs d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • 100 g de sucre
    100 g d'érythritol
  • 4 jaunes d'œufs
  • 1 citron jus et râpe
  • 1 c. à café de poudre à lever sans gluten
  • 60 g d'amandes effilées
  • 20 g de sucre glace pour saupoudrer

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 63.5 mg
Protein 6.4 g
Kalorie 993.4 kJ / 237.4 kcal
Tuk 18.2 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 4.9 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...