
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 5 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 380 g de farine de blé
- 8 g de sucre vanillé
- 20 g de poudre à lever
- 230 g de lait
- 200 g d'huile de tournesol
- 1 c. à soupe zeste de citron râpé
Le glaçage
- 450 g de fromage à tartiner
- 75 g de yogourt nature
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe zeste de citron râpé
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
Le chocolat fondant
- 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
- 10 g d'huile de tournesol
- 35 abricots, en conserve égouttés (env. 480 g poids net)
- 50 g d'amandes effilées
- 70 bonbons (pour les yeux)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 209.3 kcal / 875.5 kJ
- Protein
- 3.6 g
- Tuk
- 13.4 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Sodík
- 88.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte à la courge
Žádné hodnocení
Galettes à la semoule sucrée
Žádné hodnocení
Monstres de purée de pommes de terre au four
Žádné hodnocení
Tiramisu fraises-sureau
3hod. 15min
Brioche
9hod. 30min
Gâteau de Pâques
1hod. 55min
Panna cotta
6hod. 15min
Glace au babeurre à la framboise et à l'orange
Žádné hodnocení
Tourte au sureau et yogourt
7hod. 15min
Gâteau en forme de chiffres pour les 50 ans de Thermomix®
5hod.
Berry Curd (crème aux baies rouges)
35min
Sauce bolognaise
3hod. 15min