Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 5 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 380 g de farine de blé
- 8 g de sucre vanillé
- 20 g de poudre à lever
- 230 g de lait
- 200 g d'huile de tournesol
- 1 c. à soupe zeste de citron râpé
Le glaçage
- 450 g de fromage à tartiner
- 75 g de yogourt nature
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe zeste de citron râpé
- 15 g de jus de citron, fraîchement pressé
Le chocolat fondant
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 10 g d'huile de tournesol
- 35 abricots, en conserve, égouttés (env. 480 g poids net)
- 50 g d'amandes effilées
- 70 bonbons (pour les yeux)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 875.5 kJ / 209.3 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 88.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min
Truffes au moka
30min
Tarte aux fruits arc-en-ciel
1h 40min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45min
Crème de cacahuètes
5 min
Gâteau étagé Piña colada
2h 30 min
Œufs colorés en orange
55min
Génoise
1h 50 min
Pavé au chocolat épicé
12h
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1h 30min
Bûche de Noël
2 Std. 45 Min
Mousse au chocolat noir et caramel
4h 30 min