Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 5 œufs
- 140 g de sucre en poudre
- 380 g de farine de blé
- 8 g de sucre vanillé
- 20 g de poudre à lever
- 230 g de lait
- 200 g d'huile de tournesol
- 1 c. à soupe zeste de citron râpé
Le glaçage
- 450 g de fromage à tartiner
- 75 g de yogourt nature
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe zeste de citron râpé
- 15 g de jus de citron, fraîchement pressé
Le chocolat fondant
- 100 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 10 g d'huile de tournesol
- 35 abricots, en conserve, égouttés (env. 480 g poids net)
- 50 g d'amandes effilées
- 70 bonbons (pour les yeux)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 875.5 kJ / 209.3 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 13.4 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 88.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscuits aux amandes
40min
Kouglof rapide
1h 15min
Liqueur d'oranges
Žádné hodnocení
Gâteau aux pommes
1h
Caramels à la crème
2 Std.
Biscuits fourrés type Oréo®
3 Std. 50 Min
Riz Casimir (8 portions)
1h
Sorbet, rapide
10 min
Nœud au lard
2h 10min
Gâteau choco-coco
40min
Gâteau au yogourt
1 Std. 40 Min
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min