Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base della torta
- 120 g di burro, morbido
- 120 g di farina bianca istantanea
- 120 g di zucchero grezzo di canna
- 80 g di cocco secco, grattugiato
Ripieno di caramello
- 790 g di latte condensato
- 120 g di burro, morbido
- 100 g di golden syrup (sciroppo di zucchero)
Copertura
- 150 g di cioccolato fondente, a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di burro, morbido
- sale grosso, per spolverizzare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1203 kJ / 286 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glassa al burro
5 Min
Gelato al miele
Pas d’évaluation
Mousse al cioccolato
3h 30min
Filetto alla Wellington natalizio
3h 30min
Burro
Pas d’évaluation
Alberello di cioccolato
10 godz.
Torta speziata al cioccolato
Pas d’évaluation
Fagottini di carne
3h
Budino proteico
6h 35min
Torta salata al salame e formaggio
2 godz. 10 min
Torta estiva allo yogurt
5h 15min
Gelato alla vaniglia
12h