Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base della torta
- 120 g di burro, morbido
- 120 g di farina bianca istantanea
- 120 g di zucchero grezzo di canna
- 80 g di cocco secco, grattugiato
Ripieno di caramello
- 790 g di latte condensato
- 120 g di burro, morbido
- 100 g di golden syrup (sciroppo di zucchero)
Copertura
- 150 g di cioccolato fondente, a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di burro, morbido
- sale grosso, per spolverizzare
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1203 kJ / 286 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cookies
50min
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Ninguna valoración
Pane ripieno Margherita
3 godz. 15 min
One-pot pasta alla greca
30 min
Pancakes
40 Min
Danubio dolce
3h 25 min
Crocchette di patate a faccina
2 Std. 5 Min
Muffin al cioccolato
45 min
Torta tripla al cioccolato
3h
Torta di Pasqua
1h 55min
Mini maddalene al cioccolato
Ninguna valoración
Cake al limone
1h 5min