Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 150 g water
- 90 g olive oil
- ½ tsp salt
- 350 g flour
Filling
- 400 g fresh spinach leaves, washed and dried
- 350 g onions, cut into quarters
- 2 tsp salt
- 1 tsp sumac
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
Assembly and Baking
- flour, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 3.1 g
Alternativní recepty
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Arabian ice cream
10 Std. 25 Min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Za'atar flat bread (mankouche)
1hod. 35min
Lentil puree (moujadarra)
1hod. 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Raw kibbeh
15 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min
Fatayer (spinach turnovers)
1hod. 35min