Zařízení & příslušenství
Spinach turnovers (fatayer)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
32 pieces
Suroviny
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
flour350 g
Filling
-
fresh spinach leaves washed and dried400 g
-
onions cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice100 g
Assembly and Baking
-
flour for dusting
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
1.8 g
Kalorie
305 kJ /
73 kcal
Tuk
3.1 g
Sacharidy
9.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
'Qamar el-din' juice
5min.
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1hod.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2hod. 45min.
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1hod. 10min.
Za'atar flat bread (mankouche)
1hod. 35min.
Spiced lamb flatbread
1hod. 50min.
Za'atar bread rolls
2hod.
Lentil puree (moujadarra)
1hod. 25min.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min.
Za'atar mix substitute
5min.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min.
Fatayer with cheese and mint
1hod. 5min.