
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 270 g water
- 2 tsp dried yeast
- 1 tsp sugar
- 50 g olive oil
- 500 g bread flour plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Topping and baking
- 50 - 80 g za'atar or za'atar mix substitute
- 130 g olive oil
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 477 kcal / 1996 kJ
- Protein
- 8.7 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 52 g
Alternativní recepty
Sweet cheese pastry (knafeh)
3hod.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2hod.
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Garlic dip (toum)
15min
Spinach turnovers (fatayer)
1hod. 25min
Cheese sambousek
1hod. 45min
Fish tagine with tahini
1hod. 15min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min
Fatayer (spinach turnovers)
1hod. 35min
Toum
15min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2hod. 45min