Zařízení & příslušenství
Za'atar flat bread (mankouche)
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
8 pieces
Suroviny
Dough
-
water270 g
-
dried yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
olive oil50 g
-
bread flour plus extra for dusting500 g
-
salt1 tsp
Topping and baking
-
za'atar or za'atar mix substitute50 - 80 g
-
olive oil130 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
8.7 g
Kalorie
1996 kJ /
477 kcal
Tuk
26 g
Sacharidy
52 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1hod.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2hod.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2hod. 45min.
Milk pudding (mouhallabieh)
15min.
Spiced rice pudding (meghli)
50min.
Spiced lamb flatbread
1hod. 50min.
Za'atar bread rolls
2hod.
Spinach turnovers (fatayer)
1hod. 25min.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min.
Chicken moghrabieh
1hod. 25min.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1hod. 30min.