Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g șalote, curățate
- 150 g vin roșu
- 300 g morcovi, tăiați bastonașe (1 x 7 cm)
- 1 muşchiuleţ de porc (500 g, cca. Ø 6 cm)
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 130 g apă
-
½
linguriță concentrat pastă de carne,
nebo ½ cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l) - 8 boabe de ienupăr (volitelně)
-
25
g gem de cireșe
nebo 25 g gem din fructe roșii - 20 g unt, nesărat sau sărat
- 1 linguriță amidon de porumb
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Supă cremă de legume, pui cu tagliatelle de legume la aburi și sos de muștar
45 Min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35min
Rulade mediteraneene de curcan
45 Min
Piept de pui pizzaiola
55min
Mușchiuleț de porc cu rozmarin și piper verde
5h 15 min
Medalion de porc cu bastonașe de gulie și sos de ardei
1 Std. 30 Min
Vită Stroganoff
1 Std.
Ruladă de porc
1 Std. 30 Min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55min
Păstrăv cu sos olandez
50min
Vită cu ciuperci
30 min
Pui cu sos de smântână și legume
50min