Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Glaçage noir (à faire la veille)
- 4 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 175 g d'eau
- 220 g de sucre
- 125 g de crème
- 75 g de cacao en poudre non sucré
Pailleté feuilletine
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 70 g de beurre
- 175 g de gaufrettes, type Gavottes®, en morceaux
Gelée et mousse de framboise
- 4 feuilles de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 600 g de framboises fraîches ou surgelées et décongelées
- ½ sachet d'agar-agar (4 g)
- 80 g de sucre
- 260 g de crème, très froide
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4007 kJ / 960 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Truffes au moka
30 min
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
Žádné hodnocení
Beignets aux pommes
45 Min
Glace façon "Viennetta" à la vanille et au chocolat
8h 50min
Tarte au chocolat au lait et fraises
4h 45min
Pavé au chocolat épicé
12 Std.
Brocéliande
Žádné hodnocení
Choco-praliné abricot
Žádné hodnocení
Tourte aux poires
9h
Focaccia aux oignons
2h 20 min
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1 Std. 30 Min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10 min