Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de noisettes, décortiquées, non émondées, ganz
- 100 g de beurre, weich, in Stücken (3 cm)
- 200 g de sucre
- 1 pincée de sel
- 2 œufs
- 220 g de farine, und etwas mehr zum Auswallen
- 1 - 2 jaunes d'œufs, zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 177 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Rösti bernois
40 min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Pain paysan
3h
Läckerli de Bâle
1 godz. 10 min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Biberlis d'Appenzell
2 godz. 20 min
Bruns de Bâle
8 godz. 40 min
Gâteau des rois
1 godz. 55 min
Tresse russe aux canneberges
3h
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45min