Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de sucre
- 180 g d'amandes émondées
- 50 g de cacao en poudre
- 3 blancs d'œufs
La ganache
- 120 g de chocolat noir, en morceaux
- 60 g de crème, 35 % m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 521 kJ / 124 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagnes classiques
2u. 5min
Madeleines au chocolat
30 min
Croissants viennois
1 godz. 30 min
Beignets au sérac
Keine Bewertungen
Gâteau de Pâques
1sa 55 dk
Galette des rois aux poires et au chocolat
1h 40min
Brownies
45 min
Roulade au citron
3h
Pavé au chocolat épicé
12h
Sablés viennois au chocolat
50 min
Petits pains au yogourt et sésame
1 godz. 30 min
Pain sandwich
3h