Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de sucre
- 180 g d'amandes émondées
- 50 g de cacao en poudre
- 3 blancs d'œufs
La ganache
- 120 g de chocolat noir, en morceaux
- 60 g de crème, 35 % m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 521 kJ / 124 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna cotta
6h 15min
Vermicelles
3sa 15 dk
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Caramels à la crème
2小时
Biscuits au pain d'épices
2 Std. 20 Min
Croquant au chocolat
15 Std.
Éclairs au chocolat
1h 15min
Crema catalana
40min
Biscuits mous à la pistache
45 min
Brownies
1h
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2 Std. 50 Min
Tiramisu stracciatella
2h 30min