Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Blatt Gelatine, (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 150 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 125 g Butter, in Stücken
- 50 g Zucker
- 1 Prise Zimt
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise langer Pfeffer, gerieben
- 1 Nelke
- 3 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1151 kJ / 278 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aargauer Rüeblitorte
2 godz.
Schoggi-Muffins mit Pekannüssen
30 Min
Zitronen-Cake
1 godz. 5 min
Schoggi-Sablés
1h 30 min
Mohnsamen-Knäckebrot Mediterran
1 Std. 15 Min
Torta della nonna
4 Std.
Brownies
45 Min
Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit
1h 30 min
Pistazien-Guetzli
45 Min
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2 Std. 20 Min
Marroni-Schoko-Muffins
1 Std. 15 Min
Lauwarmer Schokoladenkuchen
1 Std. 15 Min