Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dunkle Glasur (am Vorabend zubereitet)
- 4 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 175 g Wasser
- 220 g Zucker
- 125 g Vollrahm
- 75 g Kakaopulver, ungesüsst
Praliné-Nougat
- 25 g Wasser
- 100 g Zucker
- 100 g Mandeln, geschält
- 100 g Haselnüsse
- 250 g Milchschokolade, in Stücken
Schoggi-Mousse
- 150 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao, in Stücken
- 500 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt, sehr kalt
Aprikosengelée
- 3 Blätter Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 500 g Aprikosen, entkernt
- ¾ TL Agar-Agar (2 g)
Estragon-Glacé
- 1 Bund frischer Estragon
- 250 g Vollmilch
- 25 g Milchpulver
- 50 g Zucker
- 20 g Honig
- 2 Eigelbe
- 25 g Butter, ungesalzen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 5668 kJ / 1358 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 118 g
- Tuk
- 86 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tirggel
48 godz. 45 min
Fischstäbli an Tomatensauce
50 menit
Focaccia mit Sardellen
1 Std. 45 Min
Räucherlachs-Pizza
1j
Panna cotta
6h 15 min
Cherry-Tomaten mit Schinken-Käse-Füllung
1j 30 menit
Amarettini
1j 30 menit
Himbeer-Kokos-Cupcakes
2 godz. 20 min
Schoggi-Praliné-Dacquoise
1 godz. 5 min
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5h 30min
Vanille-Quark-Glacé
3sa
Schokoladenmousse
3h 20 min