Biskuittörtchen Opéra

Biskuittörtchen Opéra

2.5 4 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 24hod.
20 Portionen

Suroviny

Dunkle Glasur
  • Gelatine (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
    2 Blätter
  • Wasser
    90 g
  • Zucker
    110 g
  • Vollrahm
    65 g
  • Kakaopulver
    35 g
Kaffeesirup
  • starker Kaffee
    300 g
  • Zucker
    150 g
  • löslicher Kaffee
    10 g
Joconde-Biskuit
  • Eier ganz
    4
  • Eigelbe
    4
  • gemahlene Mandeln
    220 g
  • Zucker
    275 g
  • Eiweiss
    4
  • Weissmehl
    100 g
Schoggi-Ganache
  • dunkle Schokolade, 70 % Kakao
    170 g
  • Vollrahm
    40 g
  • Vollmilch
    120 g
  • Butter
    20 g
Kaffeemousseline
  • Vollmilch
    350 g
  • löslicher Kaffee
    10 g
  • Maisstärke
    40 g
  • Zucker
    80 g
  • Eigelbe
    4
  • Butter
    175 g

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 8 g
Kalorie 1752 kJ / 419 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...