Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dunkle Glasur
- 2 Blätter Gelatine, (1,9 g/Blatt) und eine Schüssel mit kaltem Wasser
- 90 g Wasser
- 110 g Zucker
- 65 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
- 35 g Kakaopulver
Kaffeesirup
- 300 g starker Kaffee
- 150 g Zucker
- 10 g löslicher Kaffee
Joconde-Biskuit
- 4 Eier, ganz
- 4 Eigelbe
- 220 g gemahlene Mandeln
- 275 g Zucker
- 4 Eiweiss
- 100 g Weissmehl
Schoggi-Ganache
- 170 g dunkle Schokolade, 70 % Kakao
- 40 g Vollrahm, 35 % Fettgehalt
- 120 g Vollmilch
- 20 g Butter
Kaffeemousseline
- 350 g Vollmilch
- 10 g löslicher Kaffee
- 40 g Maisstärke
- 80 g Zucker
- 4 Eigelbe
- 175 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1752 kJ / 419 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vanillekipferl
1h 30min
Mango-Joghurt-Torte mit Frischkäse
10h
Blätterteig, schnell
2h
Cremeschnitten
2 Std. 25 Min
Schoggi-Eclairs
1h 15min
Beerentarte
Žádné hodnocení
Kräuter-Knoblauch-Brot
3 Std. 30 Min
Schoggi-Halbkugeln mit Himbeerherz
17h
Caramel-Macarons
1h 50 min.
Muscheln nach Seemannsart
30min
Fagotto Napoletano
2h 15 min.
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1 Std. 10 Min