
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Blätter Gelatine
- 25 g Wasser
- 500 g Zucker
-
1
TL Vanillezucker selbstgemacht
nebo ½ TL Vanilleextrakt selbstgemacht -
50
g Honig z.B. Akazienhonig
nebo 50 g Glukosesirup z.B. Akazienhonig - Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 355.2 kcal / 1486 kJ
- Protein
- 0.1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 94.7 g
- Vláknina
- 0 g