Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
L'impasto per il rotolo
- 4 uova intere
- 2 tuorli d'uovo
- 110 g di zucchero
- 120 g di burro
- 100 g di farina
- 1 cucchiaino di lievito in polvere (½ bustina)
La mousse al cioccolato
- 150 g di panna con il 35% di grassi, molto fredda
- 180 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 3 uova intere
- 40 g di zucchero
- 20 g di succo d'arancia
- scorza d'arancia, di 1/2 arancia, tritata
La crema al burro
- 2 uova intere
- 70 g di zucchero
- 15 g di acqua di fiori d'arancio
- 175 g di burro, freddo
- 5 g di cacao amaro in polvere
- 5 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2387 kJ / 574 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frollini classici al burro
50 min
Crema pasticcera
15 Min
Rotolo al cioccolato e nocciole
1 godz.
Glassa al cioccolato
20 Min
Torta soffice al cioccolato e caffè
1h 20min
Pizzette al formaggio di capra
Žádné hodnocení
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Žádné hodnocení
Cornetti al cioccolato
3 Std. 35 Min
Rotolo al quark e fragole
1 godz. 30 min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30min
Torta al cioccolato con sorpresa
1 Std. 10 Min
Profiteroles
2h