
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina
- 3 uova (da 60 g circa)
Salsa al cioccolato e preparazione dei profiteroles
- 250 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 257 kcal / 1075 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Tortine tiepide al cioccolato con il Egg poacher
Žádné hodnocení
Cheesecake al limone e lime
5hod.
Panna montata
10min
Panna cotta
6hod. 15min
Salsa alle arachidi
10min
Caffè freddo
2hod. 15min
Curry di gamberetti con topinambur
45min
Penne risottate con le cozze
1hod. 5min
Biscotti al vin brûlé
2hod. 40min
Maccheroni dell'alpigiano
30min
Pennette allo zafferano e gamberetti
30min
Cheesecake con mirtilli e glassa al limone
3hod. 10min