Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina
- 3 uova (da 60 g circa)
Salsa al cioccolato e preparazione dei profiteroles
- 250 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Pasta Choux
2j
Profiteroles
2j
Mini calzoni
1h 20min
Pan di Spagna
1h 50min
Crema pasticcera
15min
Pasta choux
2j
Profiteroles
2j 15 menit
Millefoglie alle mele con zafferano
Žádné hodnocení
Pastella per fritti
1h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Bignè con crema pasticcera
3j
Crema chantilly
35min