Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina
- 3 uova (da 60 g circa)
Salsa al cioccolato e preparazione dei profiteroles
- 250 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao) a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Pasta choux
2h
Biscotti al tiramisù
1h 30min
Cubetti di zucca in agrodolce
Žádné hodnocení
Pasta Choux
2h
Salsa chili agrodolce
Žádné hodnocení
Profiteroles
2h
Glassa al burro
10 Min
Tronchetto di Natale
2 Std. 45 Min
Crème brûlée al cioccolato
Žádné hodnocení
Pasta di zucchero
1h 10 min
Crostini con funghi e Fontina
35 min
Profiterole bianco
3h 15 min