Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glassa (da realizzare il giorno prima)
- 4 fogli di gelatina (1,9 g/fogli) e un recipiente d'acqua fredda
- 175 g di acqua
- 220 g di zucchero
- 125 g di panna
- 75 g di cacao amaro in polvere
I biscotti
- 250 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 70 g di burro
- 175 g di cialde croccanti, tipo Gavottes®, a pezzi
La mousse di lamponi
- 4 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente d'acqua fredda
- 600 g di lamponi freschi o surgelati e decongelati
- ½ pacchetto di agar agar (4 g)
- 80 g di zucchero
- 260 g di panna, molto fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4007 kJ / 960 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 101 g
- Tuk
- 53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Chutney di pesche con curry
Žádné hodnocení
Cake svizzera
15 godz.
Number Cake 50 anni Thermomix®
5 Std.
Churros
1 Std. 15 Min
Baguette
4 Std.
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30min
Tris di cioccolato
4 Std.
Crema catalana
40 Min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 Min
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6 Std. 40 Min