Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crema al limone
- 80 g di succo di limone
- 20 g di panna con il 35% di grassi
- 2 uova
- 95 g di zucchero
- 10 g di maizena
- 20 g di burro
La mousse al cioccolato e caramello
- 4 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente d'acqua fredda
- 250 g di panna con il 35% di grassi
- 100 g di cioccolato al latte al caramello, a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- 50 g di zucchero
- 50 g di acqua
Crumble al sesamo
- 50 g di semi di sesamo nero
- 50 g di burro
- 50 g di farina
- 50 g di zucchero
La glassa al cioccolato fondente
- 160 g di latte
- 10 g di latte in polvere
- 40 g di panna acida
- 40 g di zucchero
- 20 g di miele
- 40 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
I rametti di cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 50 g di acqua
- 100 g di cubetti di ghiaccio
La decorazione
- 100 g di cioccolato fondente, a pezzi
- 1 mazzetto di menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3788 kJ / 909 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 58 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Chutney di pesche con curry
Žádné hodnocení
Cake svizzera
15u.
Chutney di pere
50 Min
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Glassa al burro
5 Min
Crema Thermomix® per le feste
25 Min
Dolcetti al cioccolato e lamponi
Žádné hodnocení
Torta speziata al cioccolato
Žádné hodnocení
Pollo in salsa di pesche
Žádné hodnocení
Gâteau du Vully (Torta alla panna)
2 Std. 30 Min
Panpepato lucernese
55min