Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glassa (da realizzare il giorno prima)
- 4 fogli di gelatina (1,9 g/fogli) e un recipiente di acqua fredda
- 175 g di acqua
- 220 g di zucchero
- 125 g di panna intera
- 75 g di cacao amaro in polvere
La pasta al cioccolato e croccante
- 25 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole sgusciate
- 250 g di cioccolato al latte, a pezzi
La mousse al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 500 g di panna intera, molto fredda
La gelatina all'albicocca
- 3 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 500 g di albicocche, denocciolate
- ¾ di cucchiaino di agar agar (2 g)
Il gelato al dragoncello
- 1 mazzetto di dragoncello, fresco
- 250 g di latte intero
- 25 g di latte in polvere
- 50 g di zucchero
- 20 g di miele
- 2 tuorli d'uovo
- 25 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5668 kJ / 1358 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 118 g
- Tuk
- 86 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema al caffè
15min
Curry panang
45min
Insalata di riso
1 Std.
Gelato allo yogurt e mango
12 Std.
Brodo di pollo in pasta
Žádné hodnocení
Gelato al rabarbaro
36h 25min
Arancini di riso
3h 5min
Flammkuchen con asparagi e prosciutto
Žádné hodnocení
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35min
Couscous con agnello e verdure
50min
Biscotti tipo Oreo®
3 godz. 50 min