Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glassa (da realizzare il giorno prima)
- 4 fogli di gelatina (1,9 g/fogli) e un recipiente di acqua fredda
- 175 g di acqua
- 220 g di zucchero
- 125 g di panna intera
- 75 g di cacao amaro in polvere
La pasta al cioccolato e croccante
- 25 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole sgusciate
- 250 g di cioccolato al latte, a pezzi
La mousse al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 500 g di panna intera, molto fredda
La gelatina all'albicocca
- 3 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 500 g di albicocche, denocciolate
- ¾ di cucchiaino di agar agar (2 g)
Il gelato al dragoncello
- 1 mazzetto di dragoncello, fresco
- 250 g di latte intero
- 25 g di latte in polvere
- 50 g di zucchero
- 20 g di miele
- 2 tuorli d'uovo
- 25 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5668 kJ / 1358 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 118 g
- Tuk
- 86 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Pasta al vino
5 Min
Pane integrale con crema spalmabile al formaggio e polpette di pollo
Žádné hodnocení
Gelato al limone
12h 30min
Pizza Margherita
2 Std.
Minestra di carote e menta
35 Min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Pizza alla marinara
1 Std. 35 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
Žádné hodnocení