Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La glassa (da realizzare il giorno prima)
- 2 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente d'acqua fredda
- 30 g di latte
- 20 g di succo di frutto della passione
- 75 g di panna con il 30% di grassi
- 50 g di miele
- 200 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 1 pizzico di colorante alimentare giallo, fino ad ottenere il colore desiderato
Il gianduia
- 150 g di arachidi, tostate, non salate
- 15 g di olio di nocciole
- 150 g di cioccolato al caramello, a pezzi
L'emulsione al cioccolato fondente
- 90 g di latte
- 90 g di panna con il 30% di grassi
- 75 g di succo di frutto della passione
- 2 tuorli d'uovo
- 40 g di zucchero
- 180 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 818 kJ / 197 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di carote
1h 10 min
Crêpe
1h 15 min.
Salsa french dressing
20min
Pancakes
40 min
Crema Thermomix®
45 min
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min
Gelato alla vaniglia con caramello salato
14 godz.
Pancakes
45 min
Crêpes
1h 20 min
Carac (Tortini al cioccolato)
2 godz.
Burro
40 min
Fonduta moitié-moitié
Žádné hodnocení