Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g zeytinyağı
- 10 g taze zencefil, kabukları soyulmuş
- 400 g bal kabağı, kabukları soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g patates, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g çiğ kaju fıstığı
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam toz beyaz biber
- 750 g su
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 592 kJ / 141 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zencefilli Tarçınlı Bisküvi
2h 20min
Sütlü Ispanak Çorbası
45min
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
Žádné hodnocení
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1hod.
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1h 10min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1hod.
Kremalı Domates Çorbası
30min
Sebze Çorbası
35min