Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
杏仁內餡
- 250 克 去皮杏仁
- 80 克 糖
- ½ 茶匙 肉桂粉
- 1 小撮 鹽
- 30 克 奶油 ,室溫軟化
- 1 大匙 橙花水 (volitelně)
整形和油炸三角酥餅
- 250 克 酥皮麵糰 ,切長條 (約36 公分x 6公分 )
- 50 克 奶油 ,融化
- 1 顆 蛋黃 ,稍微打散
- 油 ,油炸用
- 300 克 蜂蜜
-
½
大匙 橙花水
nebo ½ 大匙 水 - 2 大匙 烘烤芝麻粒
- Nutriční hodnoty
- na 1 塊
- Kalorie
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g