Zařízení & příslušenství
德式香腸蛋黃燉飯
Příprava 5min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭30 克
-
洋蔥 切塊30 克
-
培根片 切丁40 克
-
奶油30 克
-
義大利米 (約15-16分鐘烹煮時間)100 克
-
牛奶100 克
-
雞高湯150 克
-
法蘭克福香腸 切塊(約1公分)60 克
-
蛋黃2 顆
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
帕瑪森起司 依個人喜好添加10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.5 g
Kalorie
2412.5 kJ /
577.5 kcal
Tuk
35 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
49.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
輕鬆學做燉飯
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan