
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 橄欖油
- 50 克 蘑菇 切塊
- 50 克 杏鮑菇 切塊
- 50 克 新鮮香菇 切塊
- 150 克 馬鈴薯 切塊
-
700
克 水
nebo 700 克 高湯 (雞高湯或蔬菜高湯) - ¼ 小撮 鹽
- ¼ 小撮 黑胡椒粉
- 30 克 鮮奶油 ,依個人口味調整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 64 kcal / 269 kJ
- Protein
- 2.2 g
- Tuk
- 2.1 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Vláknina
- 1.8 g