Zařízení & příslušenství
野菇濃湯
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
橄欖油10 克
-
蘑菇 切塊50 克
-
杏鮑菇 切塊50 克
-
新鮮香菇 切塊50 克
-
馬鈴薯 切塊150 克
-
700 克 高湯, (雞高湯或蔬菜高湯)水700 克
-
鹽¼ 小撮
-
黑胡椒粉¼ 小撮
-
鮮奶油 依個人口味調整30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.2 g
Kalorie
269 kJ /
64 kcal
Tuk
2.1 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
9.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Jennifer派對料理
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
小美入門
15 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan