Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Vollmilch
- 80 g Olivenöl
- 15 g frische Germ
- 350 g Weizenmehl, universal
- 15 g Zucker
- 1 TL Salz
Füllung
- 10 g Minze, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Pecorino Käse, in Stücke
- 75 g Frischkäse
- 1 ½ TL Schwarzkümmel-Samen
Fertigstellug
- Weizenmehl, universal, für die Arbeitsfläche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grießhelva - İrmik Helvası
1h 25min
Teigtaschen mit Melanzani, Spinat und Feta
1h 45 min
Gefüllte Parathas
1 Std. 20 Min
Karamell-Soufflé mit flüssigem Kern
30 min
Süße Briouats
35 Min
Nussbrioche
1 Std. 30 Min
Fatayer mit Käse und Minze
1 Std. 5 Min
Libanesisches Fladenbrot
3h 20 min
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40 Min
Gefüllte marokkanische Brote
2h 45min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1h 15 min
Sesamkringel - Simit
2h 10 min