Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Vollmilch
- 80 g Olivenöl
- 15 g frische Germ
- 350 g Weizenmehl, universal
- 15 g Zucker
- 1 TL Salz
Füllung
- 10 g Minze, frisch, Blättchen abgezupft
- 50 g Pecorino Käse, in Stücke
- 75 g Frischkäse
- 1 ½ TL Schwarzkümmel-Samen
Fertigstellug
- Weizenmehl, universal, für die Arbeitsfläche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Türkisches Fladenbrot
1 Std. 50 Min
Türkisches Fladenbrot
2 godz. 10 min
Marokkanische Lammbällchen mit Fladenbrot
1h 35 min.
Gefüllte marokkanische Brote
2h 45min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Süße Briouats
35 min
Schwarztee-Kuchen
35 min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Rivani (Orangen-Grieß-Kuchen)
1h 15min
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40 min
Joghurtkuchen - Yoğurt Tatlısı
2h
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40 min