Zařízení & příslušenství
蒜香花枝螺旋麵
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
鹽1 ½ 茶匙
-
油20 克
-
義大利螺旋麵 (建議烹煮時間為10-11分鐘)200 克
-
蒜頭30 克
-
新鮮紅辣椒 切片5 克
-
花枝 切片300 克
-
白酒35 克
-
新鮮四季豆 切段(約5公分)30 克
-
水70 克
-
小番茄 對切50 克
-
京都水菜 (volitelně) 切段(約3公分)20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9.3 g
Kalorie
806 kJ /
192.8 kcal
Tuk
10.7 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
16.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
絕品PASTA
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan