Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 20 克 油
- 200 克 義大利螺旋麵 (建議烹煮時間為10-11分鐘)
- 30 克 蒜頭
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切片
- 300 克 花枝 ,切片
- 35 克 白酒
- 30 克 新鮮四季豆 ,切段(約5公分)
- 70 克 水
- 50 克 小番茄 ,對切
- 20 克 京都水菜 ,切段(約3公分) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 806 kJ / 192.8 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 1.3 g