Zařízení & příslušenství
馬鈴薯泥
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
-
粉質馬鈴薯 去皮,切片(0.5公分,詳見要訣)1000 克
-
鹽1 茶匙
-
牛奶350 克
-
奶油 切塊30 克
-
豆蔻粉 (volitelně)1 - 2 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
8 g
Kalorie
1245 kJ /
297 kcal
Tuk
9 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
黑白主廚
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan