![Chokoladeglasur (ganache) Chokoladeglasur (ganache)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EB1EACB4-1879-4DE2-A5C9-663603C90F2A/Derivates/E9C307BD-F9D9-459D-842C-432F30B644FF.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g mørk chokolade, skåret i mindre stykker
- 80 g fløde, min. 30 % fedt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3107 kJ / 742 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 56 g
- Vláknina
- 9.5 g