Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 320 g di farina
- 40 g di burro, morbido e a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto, a pezzi
- 100 g di mozzarella, ben sgocciolata ed a pezzi (2 cm)
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina, per il piano di lavoro
- olio, per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di patate
1h 15 min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Crema pasticcera
15min
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Panzerotti alla romana
55min
Panini per hamburger
1h 45min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Panzerotti romani
1h 10min
Pancake americani
40min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min