Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 320 g di farina
- 40 g di burro, morbido e a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto, a pezzi
- 100 g di mozzarella, ben sgocciolata ed a pezzi (2 cm)
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina, per il piano di lavoro
- olio, per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panzerotti alla romana
55min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Crêpe
1h 15min
Panzerotti
5 Std.
Panzerotti romani
1h 10min
Ciambella al limone
2h
Arancini di riso
3h 5 min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Pizza alla marinara
1h 35min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Pastella per fritti
1h
Mini panzerotti al pecorino
1h 40min