Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 320 g di farina
- 40 g di burro, morbido e a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto, a pezzi
- 100 g di mozzarella, ben sgocciolata ed a pezzi (2 cm)
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina, per il piano di lavoro
- olio, per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia con pomodori
40min
Panzerotti romani
1 godz. 10 min
Trancetti cioccolatte
1h 55min
Panzerotti alla romana
55 Min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Calzone
2 Std. 50 Min
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Pizza di patate
1 godz. 10 min
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Cornetti al prosciutto
35min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min