Treccia di pan brioche ripiena

Treccia di pan brioche ripiena

4.7 14 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 20min.
6 porzioni

Suroviny

Impasto
  • 250 g di latte
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 550 g di farina
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 uovo
  • 10 g di sale (1 cucchiaino)
Ripieno e finitura
  • 200 g di speck tirolese a fette
  • 200 g di Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
  • 1 tuorlo per spennellare
    20 g di latte, per spennellare

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 31.3 g
Kalorie 2776 kJ / 663 kcal
Tuk 29.4 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 72.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...