Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte
-
½
cubetto di lievito di birra fresco
nebo 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale (1 cucchiaino)
Ripieno e finitura
- 200 g di speck tirolese a fette
- 200 g di Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
-
1
tuorlo per spennellare
nebo 20 g di latte per spennellare
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2776 kJ / 663 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 72.9 g
- Tuk
- 29.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15min
Impasto per pizza
1h
Pasta frolla
1ωρ. 50 λεπτ.
Pasta al vino
5 Min
Danubio dolce
3h 25min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2 Std.
Pizza Margherita
2 Std.
Pasta Choux
2 Std.
Pasta brisée
10 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Gattò di patate
1h 30min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min