Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quarkauflauf
- 20 g Butter, weich
- 3 Eier
- 70 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 250 g Magerquark
- 60 g Schmand
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 40 g Hartweizengrieß
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 Glas Sauerkirschen (Abtropfgew. 370 g), abgetropft, Saft aufgefangen
Kirschkompott
- 20 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- ¼ TL Zimt
- 1 TL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2035 kJ / 486 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Quark-Kirsch-Auflauf
1h
Germknödel mit Apfelfüllung und Zimtbutter
1h 20min
Apfelauflauf mit Milchreis
1h 15min
Apfel-Quark-Auflauf
1h 30min
Apfel-Grieß-Kuchen
3h
Grießschnitten mit Heidelbeer-Kompott
2h
Grießauflauf
1h 30min
Vanille-Grieß-Schnitten
2h 30min
Quarkauflauf
1h 10min
Schoko-Grießpudding
15min
Schoko-Bananen-Pudding-Oats
30min
Quarkpfannkuchen
35min