Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 240 g Milch und etwas mehr zum Bestreichen
- 50 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 65 g Zucker
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- ¾ TL Salz
Rote Grütze und Fertigstellung
- 300 g rote Beeren, gemischt, frisch
-
120
g Weißwein
nebo 120 g Apfelsaft - 10 g Rum (volitelně)
- 15 g Speisestärke
- 25 g Zucker
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 779 kJ / 186 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Honiglebkuchen
3 Std. 40 Min
Quark-Hefe-Taler
2 godz. 15 min
Puddingschnecken
2h
Erdbeer-Donauwelle
2h 30min
Zwetschgen-Donauwelle
2h 30min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 Std. 10 Min
Himmlisches Manna
2h
Birnen-Schoko-Kuchen
1 Std. 15 Min
Mohn-Buttermilch-Kuchen mit Pfirsichen
1h
Schoko-Kiba-Kuchen
1 godz. 45 min
Mohn-Kirsch-Streuselkuchen
2h 20min
Brownie-Käsekuchen
2h