Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Orangenschale, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 160 g Zucker
- 2 Eier
- 80 g Milch
- 250 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- 4 Pfirsiche (700-750 g), halbiert, entsteint
- 100 g schwarze Johannisbeeren
- 1 EL Puderzucker zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beeren-Blechkuchen
1h 30min
Pfirsichkuchen vom Blech
1h 10min
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1h
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2h 20min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1h 20min
Kirsch-Orangen-Kuchen
1h 15min
Pflaumen-Sandkuchen
1u. 40min
Zwetschgen-Swirl-Kuchen
3 Std. 40 Min
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1h 30min
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5min
Kirschkuchen vom Blech
1h 20min