Zařízení & příslušenství
Pfirsich-Johannisbeer-Kuchen
Příprava 25min.
Celkový 2hod.
12 Stücke
Suroviny
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten120 g
-
Orangenschale unbehandelt, Schale dünn abgeschält½ TL
-
Zucker160 g
-
Eier2
-
Milch80 g
-
Mehl250 g
-
Backpulver½ Pck.
-
Pfirsiche (700-750 g), halbiert, entsteint4
-
schwarze Johannisbeeren100 g
-
Puderzucker zum Bestäuben1 EL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
4 g
Kalorie
1068 kJ /
255 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
1.9 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 2/2016
24 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Pflaumen-Birnen-Tarte
1hod.
Zwetschgen-Mohn-Torte mit Streuseln
1hod. 45min.
Johannisbeer-Joghurt-Kuchen
2hod. 20min.
Beeren-Blechkuchen
1hod. 30min.
Rhabarber-Himbeer-Kuchen
1hod.
Aprikosen-Johannisbeer-Kuchen
1hod. 20min.
Apfel-Brombeer-Tarte
1hod. 55min.
Kirsch-Orangen-Kuchen
1hod. 15min.
Pflaumen-Sandkuchen
1hod. 40min.
Heidelbeertorte mit Streuseln
1hod.
Heidelbeer-Apfel-Kuchen
1hod. 30min.
Marmorierter Birnen-Kuchen
1hod.